Selecteer een pagina

Troostvoer is ontstaan vanuit een eigen behoefte getroost te worden en om anderen te troosten. 

Het onhandige maar absoluut goedbedoelde ‘sterkte de komende tijd’ is een van de meest gebruikte kreten na een ingrijpende gebeurtenis of overlijden. Lief bedoeld, maar wat betekent het? Wanneer verstrijkt de komende tijd? En wat als je na de komende tijd nog steeds sterkte nodig heb? En over tig jaar? Mag het dan nog? Is het dan nog geldig? Of is de sterkte dan op?

Troost houdt niet op. We hebben het altijd nodig. Op de geboortedag van een overleden dierbare, op de sterfdag. Op feestdagen. En vooral op alle dagen daar tussenin. Geen versjes, geen omslachtige en voorzichtige bewoordingen, geen poespas. Zodat jij een geliefde die te maken heeft met verlies kunt steunen en troosten. En neem vooral ook een pan van je allerlekkerste en warmste troostvoer mee. Daar knappen we van op.

Troostvoer is een aanmoediging om te troosten. We hebben gebundeld waar we zelf het meeste aan hebben en hebben gehad. Om je te helpen. Je hoeft alleen nog maar een korte boodschap op te schrijven en de kaart op de post doen. Voeg daad bij woord, ga servies kapot smijten. Ga schreeuwen tegen de wind. Ben samen stil aan de telefoon. Praat samen over de overledene. Luister. Vertel zelf een mooie herinnering. Laat voelen dat je er bent.

Voor jou, en vooral voor jouw dierbare met verdriet, hebben we hierbij het troostvoer opgediend.

Nieuwste producten

Eenvoudig bestellen

Kaarten die voor 16:00 worden besteld, zijn binnen twee werkdagen in huis.

Contact

We komen graag met je in contact. Stuur een e-mail naar: info@troostvoer.nl

Social